Φιλικό Προς Το Περιβάλλον
  Στην προσπάθεια που γίνεται για την προώθηση της πράσινης φροντίδας και της οικολογικής προστασίας πιστεύουμε πως συμβάλουμε κι εμείς με τις δικές μας, μικρές δυνατότητες σ 'αυτό:
 

Στο πρωινό μας

Όλες οι μαρμελάδες είναι παρασκευασμένες από μας, από φρούτα εποχής, βιολογικής καλλιέργειας, που ωριμάζουν στον κήπο μας με φυσική διαδικασία και χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
 

Λαχανικά

Τα λαχανικά είναι από επιλεγμένους μικρούς παραγωγούς του νησιού της Ρόδου που τα καλλιεργούν χωρίς τη χρήση βλαβερών για την υγεία φυτοφαρμάκων .
 

Ελιές και Ελαιόλαδο

Οι ελιές είναι από το κτήμα μας φτιαγμένες και συντηρημένες με παραδοσιακό τρόπο καθώς και το ελαιόλαδο από αυτές.
 

Μυρωδικά

Τα μυρωδικά είναι διάσπαρτα στους κήπους μας και διαθέσιμα για χρήση από τους επισκέπτες μας.
 

Μεσογειακή κουζίνα

Τα υλικά του κάθε πιάτου, ψάρια και κρέας, είναι της περιοχής μας μαγειρεμένα με την παλιά παραδοσιακή συνταγή και τη χρήση του βιολογικού μας ελαιόλαδου που είναι παραγωγής μας όπως και το γνήσιο θαλασσινό αλάτι που συλλέγεται από τους κόλπους θαλάσσιων περιοχών της Ψάλτου της Λίνδου και των Πεύκων.
 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΝΕΡΟΥ ΠΙΣΙΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΧΛΩΡΙΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΣΗ ΑΛΑΤΟΣ

Η ηλεκτρόλυση άλατος είναι από τις,πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας με πολλά πλεονεκτήματα :
  • Η παραγωγή ανόργανου χλωρίου από τη διάσπαση του αλατιού ηλεκτρόλυσης συνεπάγεται την αποφυγή παραγωγής, βλαβερών για την ανθρώπινη υγεία, παραπροϊόντων (κυανουρικών ενώσεων) στο νερό της πισίνας που συνοδεύουν τα οργανικά χλώρια.
  • Η συντήρηση της πισίνας γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται χρήση χημικών πρόσθετων.
  • Το νερό δεν μυρίζει και δεν ερεθίζει το δέρμα ή τα μάτια του λουόμενου.
  • Επιτυγχάνεται σταθερή ομοιόμορφη παραγωγή απολυμαντικού μέσου στα επιθυμητά επίπεδα. Με την αυτόματη ρύθμιση που επιτρέπει το σύστημα, αποφεύγεται η συγκέντρωση χλωρίου έξω από τα επιτρεπτά όρια.
  • Η αίσθηση του νερού είναι πιο ευχάριστη στο σώμα.
  • Εξασφαλίζεται φιλική προς το περιβάλλον μέθοδος απολύμανσης.