Αρχική

     Το Ville di Lindos είναι ένα εξαιρετικά θαυμάσιο ξενοδοχείο, που αποτελείται από συγκρότημα διαμερισμάτων και βρίσκεται μόλις 2 χιλιόμετρα έξω από την Λίνδο. Πρόκειται για ένα μικρό ξενοδοχείο ιδανικό για διακοπές με οικογένεια ,για ζευγάρια , για μια ήρεμη διαμονή στην περιοχή της Λίνδου.

 

    Βρίσκεται  στο κέντρο του νησιού  κι έτσι αποτελεί  την ιδανική  αφετηρία για την την εξερεύνησή του. Επίσκεψη των αρχαιολογικών χώρων , των όμορφων μικρών παραδοσιακών χωριών της Ρόδου,και των  αμέτρητων  παραλιών που συναντάς από το Βορρά μέχρι το Νότο. 

 

     Απέχει μόλις 10  λεπτά βαδίζοντας από την παραλία της  Ψάλτου ,και 5 λεπτά  με το αυτοκίνητο από τις  κεντρικές παραλίες Λίνδου και Πεύκων, κερδίζοντας έτσι περισσότερη ηρεμία και ξεκούραση.

 

     Τα διαμερίσματα είναι χωροθετημένα μέσα σε ένα εξαιρετικά καλοδιατηρημένο κήπο περιμετρικά της πισίνας. Η διαμονή προσφέρεται με πρωινό. Η θέα από τα δωμάτια συνδυάζει τον πολύχρωμο κήπο με το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας ως φόντο, δίνοντας στον επισκέπτη μια μαγευτική εικόνα.

Περίοδος λειτουργίας 15 Μαίου - 30 Σεπτεμβρίου